"Egzotikus étterem Siófokon, közvetlenül a Balaton partján!"

Mala Garden Hotel és Étterem design-jának megalkotásához Bali szigetének modern építészeti stílusa adott ihletet. Az indonéziai szigetvilágban megtalálható Bali sziget egyike a harmincnál is több egzotikus Indonéz tartományának.

Bali lakói számtalan művészetet űznek magas fokon: a festészetet, a szobrászatot, táncot bőr-, és fémművességet, valamint különleges zenéjük is egyedülálló stílust képvisel a világon.

Bali az Indonéz-szigetvilágban a hinduizmus utolsó kikötője, így a mindennapokat átszövi a vallásból fakadó lelki béke, nyugalom, kiegyensúlyozottság is, de a szigetlakók életében a ősök és a természet tisztelete is nagy hangsúlyt kap.

Ez az egyedi légkör az, amit a Mala Garden éttermének vendégei is megtapasztalhatnak közvetlenül a Balaton partján. A különleges ételeket egy kis szeletét megcsodálhatják galériánkban is.

A különleges design megalkotásakor a Balit átható természet és lakótér közti egység megvalósításának célja lebegett szemünk előtt.

Amikor a víztől alig néhány lépésre lévő  étterem hatalmas, harmonikaszerűen nyitható üvegajtóit elhúzzuk,  a kert és az étterem egybeolvad, megszűnik a határ a kint és a bent között… és a kert a felnőttek és a gyermekek számára is feledhetetlen élményt ad.

A Mala Garden Étterem csodás vízfelületei, halakkal és vízinövényekkel teli kerti csobogói mind-mind Balit idézik. Az enteriőr harmoniáját a Baliról származó apró fehér kövek, monumentális szobrok, kiegészítők és vázák teszik teljessé.

A Mala jelentése:

A “mala” olyan, általában 108 gyöngyből álló imafüzért, olvasót jelent, amelyet több féle anyagból (fa (pl. szantál), mag, ásvány, csont stb.) alkotnak meg készítőik. A szó eredeti jelentése „királyi ünnepi fejfedő”, „virágkoszorú” „virág”.

Az étterem SZÉP Kártya elfogadóhely.

Tekintse meg Ételajánlónkat, Galériánkat, és Foglaljon asztalt online!